Bloc
Over BLOC

Over BLOC

FAST FORWARD

BLOC ontwikkelt radicale en creatieve oplossingen voor uitdagingen die onze nieuwe economie vormgeven. We initiëren projecten waar we in geloven en werken samen met organisaties met lef.

We oogsten warmte uit datacenters, zetten CO2 in als grondstof en gebruiken lokale biomassa op een slimmere manier. Industrie, steden en glastuinbouw maken we aardgasvrij, klimaatbestendig en circulair.

 

Om houvast te bieden voor een onbekende toekomst, zetten we een proces in gang met concrete stappen en vormen we nieuwe samenwerkingen. We zetten ideeën om in nieuwe verdienmodellen op het gebied van vastgoed, recreatie, grondstoffenstromen, mobiliteit en schone energie.

 

Ons team

We zijn conceptontwikkelaars met een grote diversiteit aan achtergronden. Wat ons samen brengt is het bedenken van nieuwe oplossingen die de wereld om ons heen een stukje toekomstbestendiger en leuker maken. Iedereen doet dit vanuit zijn eigen achtergrond. Denk aan bijvoorbeeld ingenieurs, vrijetijdsdeskundigen of juristen, maar ook stedenbouwkundigen, architecten en serviceontwerpers. Onze diversiteit in etnische achtergrond is helaas een stuk minder breed. Daar werken we aan!

De beste ideeën zijn geboren in cafés, dus kom bij ons een kop koffie (of wat sterkers) met ons drinken!

BLOC Team
Ruben Lentz

Ruben Lentz

Anna Janssen

Anna Janssen

Mimosa Spitz

Mimosa Spitz

Jesse Ligtenberg

Jesse Ligtenberg

Lennart Graaff

Lennart Graaff

Fred Witte

Fred Witte

Erik Prins

Erik Prins

Wiesje

Wiesje