We zijn begonnen!

Het Blue Team en het Red Team zijn gestart met het toekomstproof maken van de huisvesting van de politie. We beginnen met twee betekenisvolle en uitdagende politiebureaus.

De politie wil inspelen op de steeds snellere ontwikkelingen binnen het politiewerk. En daarbij alle mogelijke middelen, inclusief de huisvesting, inzetten om het werk nu en in de toekomst optimaal uit te kunnen voeren. Samen met Bouwend Nederland is een Innovatie Challenge uitgeschreven. Uit 76 inzendingen is The NEXT Agency tot een van de drie winnaars uitgeroepen.

Met The NEXT Agency wordt een concrete oplossing geboden om op verschillende uitdagingen waar de politie mee te kampen heeft een antwoord te vinden. The NEXT Agency is een plek – een politiebureau – gecombineerd met een nieuw soort samenwerking tussen het Red Team (Asito, BLOC, CGI en Off Road Innovations) en het Blue Team (innovatieteams en mensen uit de operatie van de politie). Daarbinnen worden innovaties getest en gebundeld, met als resultaat een toekomstbestendig politiebureau. The NEXT Agency is een permanente b├Ętaversie en duurzame oplossing voor de grootste uitdagingen van de politie. The NEXT Agency is continu in beweging, vernieuwend en wordt voortdurend beter. Lees meer achtergrondinformatie op onze site thenextagency.nl.

Op 17 september hebben we gezamenlijk de vraag en behoefte van de politie verscherpt en een aanpak uitgestippeld. Er zijn twee politiebureaus aangewezen waar we starten met The NEXT Agency. Een bureau met een renovatieopgave in Rotterdam en een nieuwbouwproject in Den Haag. De wens is om een gave, inspirerende, dienstbare, wendbare, slimme en flexibele werkomgeving te realiseren die steeds voldoet aan de specifieke behoeften op deze locaties.

Wij hebben er zin in!

To be continued..!