Bloc
Gebouwen

Gebouwen

De eisen die we stellen aan gebouwen worden alleen maar groter, omdat duurzaamheid, welzijn, digitalisatie en flexibiliteit het nieuwe normaal zijn. Uiteindelijk gaat het er om hoe we er komen, wat we er doen en hoe we ons er willen voelen.

BLOC verhoogt de waarde van een gebouw of portfolio door de hele levenscyclus heen, voor zowel gebruikers als beleggersWe ontwikkelen en managen radicaal renderende plekken. Plekken die impact maken en renderen, voor gebruikers, beleggers en de maatschappij, plekken met een financiële plus. Wij maken gebouwen waar je blij van wordt. Hoe we dat doen vertellen we je hier. 

Hoe wij kunnen helpen

Wij helpen overheden, investeerders en bedrijven om tot nieuwe, duurzame en flexibele huisvestingsconcepten te komen. Daarbij zijn we inzetbaar voor proces- en programmamanagement en voor het organiseren van de benodigde investeringen.

 

Hoe we naar gebouwen kijken

De coronacrisis verandert de kijk op het gebruik van gebouwen volledig. We merken veel sterker dan ooit wat ruimten met ons doen en hoe belangrijk de juiste mix is tussen wonen, werken, leren, ontmoeten en buiten zijn. Ruimte is nog meer dan voorheen een waardevol goed geworden. Vergaderen en leren doen we op afstand, werken en studeren aan een bureau kunnen we overal en teambuilding of samenkomen doen we het liefst op inspirerende plekken elders. Dat weten we inmiddels maar al te goed.  

Kantoren worden zodoende steeds meer locaties voor bijeenkomsten, creatieve werksessies en ontmoetingen met een hoog kwaliteitsniveau. We maken intensiever en anders gebruik van onze woningenwe doen meer verschillende activiteiten in dezelfde kamersScholen moeten gezonder en lokalen moeten meer stimuleren en inspirerenBovendien spelen groene buitenruimten om gebouwen heen een steeds grotere rol in ons welzijn. De kwaliteit voor de eindgebruiker is belangrijker dan ooit.

Wij zien daarom kansen, ook financieel. Juist deze tijd vraagt om een herpositionering van een gebouw of herijking van de vastgoedportefeuille. Met innovatieve, nieuwe gebouwconcepten kan beter worden ingespeeld op een mix aan functies, duurzaamheid, welzijn en digitalisatie. Zo wordt het gebouw (of portfolio) ook weer een veilige en toekomstbestendige belegging voor investeerders. Juist nu werken we gezamenlijk aan beter passende gebouwen voor gebruikers, beleggers en de maatschappij.

We ontwikkelen baanbrekende concepten en gebouwen voor de meest uiteenlopende en terecht veeleisende gebruikers.

Showcases

Dutch Mountains
Dutch Mountains

We ontwikkelen het grootste houten gebouw ter wereld in het high-tech ecosysteem van Europa.

Lees verder
Scholen
Scholen

We zorgen voor gezonde omgevingen waar kinderen zich op een plezierige manier ontwikkelen.

Lees verder
HEINEKEN
HEINEKEN

We ontwikkelden de visie voor de toekomst van het kantoor bij HEINEKEN’s grootse brouwerij en begeleiden nu de hele herontwikkeling.

Lees verder
VRUMONA
VRUMONA

We begeleiden de herontwikkeling van Vrumona’s kantoor tot een werkomgeving die deze dynamische, innovatieve en plezierige organisatie verdient.

Lees verder
Dutch Windwheel
Dutch Windwheel

We initieerden een radicale visie voor een volgende generatie van gebouwen, resulterend in meerdere ruimtelijke projecten en een innovatieprogramma.

Lees verder
Gebruikers staan op één, flexibiliteit is de sleutel. 

Wat we doen

Ontwikkeling: We (her)ontwikkelen en herpositioneren mixed-use gebouwen, kantoren, woongebouwen, scholen en recreatie- en zorgvastgoed. We ontwikkelen baanbrekende concepten en gebouwen voor de meest uiteenlopende gebruikersgroepen. Onze (her)ontwikkelingen zijn nooit beperkt in ambitie of maatschappelijke relevantie en we nemen altijd thema’s als circulariteit, CO2-neutraliteit, digitalisatie en mobiliteit in onze plannen op.

Huisvestingadvies: We geven strategisch portefeuille en werkplekadvies aan zakelijke gebruikers, publieke instellingen en lokale overheden. We matchen het vastgoed aan het primaire proces, de bedrijfsstrategie, de structuur en met name aan de cultuur van de organisatie. Samen met de klant komen we via korte sprints tot een nieuwe invulling van het strategisch vastgoedplan, maken we voor individuele gebouwen nieuw objectbeleid en ondersteunen we klanten bij de verwerving, exploitatie en afstoting van vastgoed.

Asset management: We begeleiden beleggers bij het sourcen en selecteren van de juiste assets en voegen waarde toe tijdens de exploitatieperiode. We verzorgen de aankoop-, verhuur- en verkoopactiviteiten en herpositioneren gebouwen met ons ontwikkelteam indien nodig.

Meer informatie? Contacteer Ruben of Eric!

Erik Prins

Erik Prins

Mobiliteit
Mobiliteit

We zorgen voor schone en slimme mobiliteit als een verbindende factor binnen de stad en tussen stad en regio.

Lees meer
Gebieden
Gebieden

We laten private en publieke belangen samenkomen in concrete stappen richting de stad van de toekomst

Lees meer
Homepage
Homepage

Terug naar de homepage.

ga terug